$contentImgFirst['alt']
City Hacked!
deelnemersVanaf 15 personen
prijs€ 23,95 p.p.
duur180 minuten
minimale leeftijd16 jaar
Meer informatie over: City Hacked!
Hacked Een bloedstollend cyberavontuur: Hacked!
Een hackers collectief heeft de volledige macht over uw systemen en zit vanaf nu letterlijk aande knoppen binnen uw bedrijf. De cybercriminelen willen geld zien (in bitcoins). Anders zullende represailles bijzonder onplezierig zijn: alle betalingsverkeer zal worden platgelegd enniemand binnen uw team krijgt deze maand zijn of haar salaris.Gelukkig komt er hulp. Maar wel uit een heel onverwachte hoek... een veroordeeldemeesterhacker!Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie vraagt. Aan uw team de taakom in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van dehackers te kunnen voldoen. Allemaal door middel van foto, video, vraag en denk opdrachten.Gewapend met een iPad gaat uw team op pad om er voor te zorgen dat de controle over uwonderneming aan het einde van de dag weer in vertrouwde handen is.Inderdaad: Een dag vol actie, uitdaging met uw team als middelpunt van een cyberavontuur.
Meer info
Het geëiste geld (bitcoins) verdient u door een route te volgen die uw iPad aangeeft. Onderweg jaagt u op verschillende challenges die in uw scherm verschijnen. Door deze challenges te voltooien ontvangt u bitcoins.
Maar let op! Op sommige plaatsen in de stad ligt een booby trap.
U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega's dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm.
Snel want de tijd tikt weg: U heeft maar 2,5 uur.
Niet alleen FUN, ook bewustwording
U hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om slachtoffer te worden van
cybercrime. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen
worden gemanipuleerd door cybercriminelen. Maar ook bedrijfssystemen, moderne auto's en
chipkaarten zijn vatbaar voor cybercrime. Voor het plegen van cybercrime gebruiken criminelen
speciale apparatuur en software. Digitale veiligheid is niet te garanderen, maar u kunt zich er
wel tegen wapenen. Tijdens de game proberen wij de deelnemers hier op ludieke wijze bewust
van te maken.