$contentImgFirst['alt']
Lasergamen in Raalte
deelnemersVanaf 6 personen
prijs€ 10,00 p.p.
duur30 minuten
minimale leeftijd16 jaar
Meer informatie over: Lasergamen in Raalte

Actie: tijdelijk een halfuur lasergamen in Raalte van € 17,50 naar slechts € 10,- p.p.! Drankje en/of bittergarnituur nadien mogelijk.

Waan je in een verlaten fabriek met je lasergun. Hoe win jij het van je tegenstander? En hoe zorg je ervoor dat je zelf niet geraakt wordt? Kom nu lasergamen Bij Lampe en test het uit!

Lasergamen is via onderstaande tool alleen te boeken vrijdag, zaterdag en zondag. Wilt u graag op een doordeweekse dag lasergamen? Stuur dan een e-mail naar info@bijlampe.nl, dan kijken wij of dit op de gewenste datum mogelijk is!

Verhaallijn 

Er heeft een grote overval plaatsgevonden en de agenten willen een drugsbende oprollen die hierachter zit. Het wordt een strijd tussen de gangsters en de agenten die allebei hun stash willen verdedigen.

De gangsters, een groep van de grootste schurken aller tijden heeft hun geheime voorraad en al hun geld opgeslagen in een oude, geheime fabriekshal. Hier denken de in drugs handelende gangsters volledig veilig te zijn, maar de top agenten hebben hun locatie getraceerd.

De agenten zetten alles op alles om de uitvalbasis van de gangsters voor zich te winnen, zodat ze de schurken eindelijk achter slot en grendel kunnen zetten. Maar een groep goed getrainde schurken laat dit natuurlijk niet zomaar gebeuren.

Terwijl de agenten proberen de geheime fabriek voor zich te winnen, strijden de gangsters met man en macht om hun geliefde locatie niet uit handen te hoeven geven. Welke partij zal uiteindelijk de grote baas worden van deze geheime fabriek?

Games:

Free for All (Kids/Volwassen) 12 min

Uitleg: Iedereen speelt voor zich. Er zijn geen agenten en/of schurken, maar iedereen wil elkaar verraden en zelf de grote baas van de geheime, bijzondere fabriek worden.

Team Death Match (TDM) (Kids/Volwassen) 12 min

Uitleg: Dit spel gaat zoals de verhaallijn. Er is een team van agenten en schurken. Een spel van 5 tegen 5 waarbij beide teams tegen elkaar vechten om als één team de overwinnaar en de grote baas van de fabriek te worden.

Speel je volwassen game? Dan heeft elke speler 30 levens, zijn jou levens op dan lig je eruit. Team dat uiteindelijk de ander uitschakelt of na 12 minuten de meeste punten heeft, wint.

Eventuele aanvullingen op het spel

Capture the flag: Steel de vlag van je tegenstander. Het team dat de vlag van de tegenstander heeft als de 12 minuten voorbij zijn wint. (Geen vlag gevonden? Dan checken we de punten, hetzelfde geldt bij een gelijkspel.)

Bij het spel Team Death Match: Wie de meeste spullen jat (drugspakketten, geld etc.. ) van de ander zal de grote baas van de fabriek worden.