Bruiloften

Tijdens de mooiste dag uit uw leven mag het aan niks ontbreken. Dit is jullie dag, jullie bruiloft.

Een bruiloft is altijd een unieke gebeurtenis. Van het moment dat de uitnodigingen voor het huwelijk de deur uit zijn, tot het daadwerkelijke ja-woord en het feest daarna, het is en blijft een onvergetelijke ervaring. Deze dag zal je de rest van je leven bijblijven. Wij zullen ervoor zorgen dat deze herinnering nog mooier wordt dan hij al is.

Hoe je jouw bruiloft ook wilt vieren, bescheiden en intiem of juist groots en uitbundig. Bij ons kan het allemaal en we doen er alles aan om jullie een ‘thuis’ te bieden. We hebben veel ervaring met bruiloften en trouwfeesten. Daarom kun je deze prachtige dag met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Veel bruidsparen vinden het een verademing om de details aan ons over te laten tijdens deze dag zodat ze optimaal kunnen genieten van elkaar en hun gasten.

Voor bescheiden en intieme bruiloften bieden wij het Theatercafé en de Club Light aan. Wilt u een groots en uitbundig feest geven tijdens uw avondfeest dan adviseren wij de Theater Bij Lampe en de  Fabriek Bij Lampe. 

Bovendien maken wij met onze catering en muzikale aankleding uw bruiloft tot een fantastische ervaring