CLUB bij Lampe

Bij Lampe gebeurt het!

Dé plek waar je het hele weekend kan uitgaan in Raalte en omstreken? Dat is bij Lampe natuurlijk! Naast de grote evenementen op zaterdagavond opent CLUB bij Lampe iedere vrijdagavond de deuren om samen met jullie het weekend knallend in te luiden. Iedere eerste vrijdagavond van de maand begint goed met een act van een grote artiest en slechts € 5,- entree. Zo weet je zeker dat de maand start met een avond die je lang bij blijft!
Alle andere vrijdagavonden opent CLUB bij Lampe GRATIS de deuren. Verschillende DJ's zorgen ervoor dat ook deze avonden een succes worden, zoals DJ Yannick en DJ Etienne La Faille. Geniet van de lekkerste beats en hits, variërend van Tech House tot feestmuziek en van pop tot urban.

CLUB bij Lampe

CLUB bij Lampe is een gezellige en sfeervolle club. Hier beleef je met je vrienden heerlijke avonden. Ook is de club dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten. De lekkerste drankjes bestel je aan de bar en de vloer is gemáákt om op te dansen. Ben jij erbij zodra we onze deuren weer kunnen openen? Check hierboven alvast welke data je moet reserveren in je agenda en dan zien we je snel!

Upcoming Events