Team Bij Lampe

 

Directeur

Mijn naam is Timo Roescher en ik ben sinds 2019 de trotse directeur van Bij Lampe. Nadat ik mijn opleiding Marketing & Communicatie (met uitstroom evenementen) heb afgerond, heb ik besloten om op jonge leeftijd zelfstandig ondernemer te worden. Met al ruim 11 jaar werkervaring in de horeca en evenementenbranche wil ik deze expertise tijdens elk evenement te laten zien en de beleving van bezoekers hierbij centraal stellen.

Mijn ambitie is om met Bij Lampe meer te zijn dan alleen een uitgaanscentrum. Dit doen we door middel van een hecht team en onze trouwe samenwerkingspartners. Benieuwd geworden wat wij naar wat wij u kunnen bieden? Kijk dan even verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Sales Manager

Fleur van der Kolk is bij Lampe verantwoordelijk voor de gehele afstemming rondom uw feesten en partijen. Van het oriënterende gesprek tot aan de kleinste details; zij zorgt voor een succesvol verloop van het evenement en is het eerste aanspreekpunt voor u als organisator of als gast.

Marketing Manager

Als ambitieuze organisatie willen we natuurlijk groeien. We willen in contact staan met ons publiek, ondernemers en zo zichtbaar mogelijk zijn, in de regio maar ook ver daarbuiten. Mijn naam is Jelmer van Hezel en ik ben binnen Bij Lampe verantwoordelijk voor alle marketingcommunicatie en het aanspreekpunt voor alle online- en offline uitingen.

 

 

Finance Manager

Miranda Roescher is binnen Bij Lampe verantwoordelijk voor alles op het gebied van inkomende en uitgaande facturen. Richt uw bericht aan haar wanneer het vragen betreft over financiën of andere administratieve zaken.

Gastheer

Uw gastheer is Roy Besten. Roy heeft een ruime ervaring in de horeca en beschikt over alle kwaliteiten die een bevlogen horecaman nodig heeft. ‘De gast moet met een vrolijk gezicht, een gerust hart en een onvergetelijke ervaring naar huis gaan: dan pas is het feest geslaagd’, is het motto van Roy. Daarom is hij de juiste gastheer voor al uw feesten en partijen. Naast zijn gastheerschap bij Lampe heeft Roy een eigen bedrijf: ‘Uw Gastheer’.