COVID-19

Op het moment krijgen we veel vragen over evenementen die niet doorgaan vanwege COVID-19. Heb je een ticket voor een evenement dat door de maatregelen geen doorgang heeft gevonden? Wij proberen al deze evenementen te verplaatsen; tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum. Kan je niet op de nieuwe datum? Stuur dan een mail naar info@bijlampe.nl en dan zoeken we samen naar een geschikte oplossing.

Ons beleid inzake COVID-19 is conform overheidsvoorschriften. Zowel voor onze concerten en Club bij Lampe als voor onze overige evenementen geldt dat men een geldige, persoonsgebonden QR-code nodig heeft als bewijs van een negatieve coronatest van niet ouder dan 24 uur, herstel of volledige vaccinatie in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Het virus niet in een eerder stadium doorgemaakt of niet gevaccineerd? Wij hopen dat we je alsnog mogen verwelkomen. Via Testen voor Toegang is het afnemen van een coronatest gratis. Via deze link kan je lezen hoe jij door middel van testen een gepersonaliseerde qr-code in de CoronaCheck app krijgt.