$contentImgFirst['alt']
Bökkers (16+)
Datum 28 May 2022 - 28 May 2022
Tijd 20:00 - 00:00 uur
Leeftijd18+

Eindelijk, de kaartverkoop voor Bökkers bij Lampe is gestart voor een nieuw gevonden datum! Ze draaien al meer dan tien jaar mee en brachten meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band Bokkers scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’. Schaamteloos losgaan op 20 november?

Verjaardagsactie

Bokkers komt op 28 mei naar Raalte. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor dit evenement.

Jarig in de week van het event? Stuur een mail naar marketing@bijlampe.nl, geef de grootte van je gezelschap door en ontvang maximaal 5 tickets voor jou en je vrienden. Uiteraard wordt je geboortedatum geverifieerd bij de entree.

Let op: Bij dit evenement geldt testen voor toegang. Dit betekent dat je een geldige, persoonsgebonden QR-code nodig hebt als bewijs van een negatieve coronatest, herstel of volledige vaccinatie in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Bij onverhoopte annulering van het event ontvang je automatisch toegang tot de volgende editie. Het aankoopbedrag wordt niet geretourneerd.

Upcoming Events