$contentImgFirst['alt']
Coldplace | Coldplay tribute | 18+
Datum 26 Mar 2022 - 26 Mar 2022
Tijd 20:00 - 23:59 uur

Dé Coldplay tribute band van dit moment komt vanuit de UK naar Raalte en wel bij Lampe!

Coldplace is een band die niet alleen de songs van Coldplay live heel goed brengt maar zich ook in vol ornaat uitdost als de welbekende muzikanten en daarbij ook de juiste sfeer kan creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie. Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op dat van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay. Verwacht een knallende set vol hits. Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’ en 'Viva la Vida’, ze komen ongetwijfeld allemaal voorbij.

Verjaardagsactie

Jarig in de week van het event? Stuur een mail naar marketing@bijlampe.nl, geef de grootte van je gezelschap door en ontvang maximaal 5 tickets voor jou en je vrienden zolang de voorraad strekt. Uiteraard wordt je geboortedatum geverifieerd bij de entree.

Bij annulering i.v.m. Corona blijft je ticket geldig voor de volgende datum. Het aankoopbedrag wordt niet geretourneerd.

Upcoming Events