$contentImgFirst['alt']
Coldplace | Coldplay tribute | 18+
Datum Sat 26 Mar 2022
Tijd 21:00 - 02:00 uur

Tickets zijn online te bestellen tot 26 maart om 10:00 uur. Daarna zijn deze nog beschikbaar via deurverkoop. Let op: GEEN testen voor toegang en ook deurverkoop! Wij nemen geen tickets retour.

Dé Coldplay tribute band van dit moment komt vanuit de UK naar Raalte en wel bij Lampe!

Coldplace is een band die niet alleen de songs van Coldplay live heel goed brengt maar zich ook in vol ornaat uitdost als de welbekende muzikanten en daarbij ook de juiste sfeer kan creëren, met de juiste instrumenten, visuals en uiteraard een beetje magie. Dat begint al met leadzanger Shane Crofts wiens stemgeluid van nature lijkt op dat van Chris Martin. Ook de muzikale bezetting laat toe dat de hits tot in detail kunnen worden nagebootst. En dat is nogal een uitdaging, bij zo’n eigenzinnige band als Coldplay. Verwacht een knallende set vol hits. Van ‘Yellow’ tot ‘Sky Full Of Stars’ en 'Viva la Vida’, ze komen ongetwijfeld allemaal voorbij.

Verjaardagsactie

Jarig in de week van het event? Stuur een mail naar marketing@bijlampe.nl, geef de grootte van je gezelschap door en ontvang maximaal 5 tickets voor jou en je vrienden zolang de voorraad strekt. Uiteraard wordt je geboortedatum geverifieerd bij de entree.

Bij annulering i.v.m. Corona blijft je ticket geldig voor de volgende datum. Het aankoopbedrag wordt niet geretourneerd.

Combineren met een diner

Speciaal voor gasten van onze evenementen hebben we een combi-ticket samengesteld met ons restaurant. Je krijgt een proeverij van de chef met het beste dat Bar & Bites te bieden heeft. Je kunt vanaf 16:00 tot aan het event terecht in ons restaurant en hebt zo een hele avond uit voor een zeer gereduceerd tarief. De combi-tickets vind je via onderstaande knop.