$contentImgFirst['alt']
Nachtwerk XXL | UITVERKOCHT (16+ en 18+)
Datum Sat 19 Mar 2022
Tijd 21:00 - 02:00 uur

LET OP: UITVERKOCHT!ย 

 

Sta niet in de rij en reserveer je munten en kluisjes. Laatstgenoemde zijn beperkt beschikbaar!

 

 

Met je aankoop geef je aan op de hoogte te zijn van de 1G-maatregel vanuit de overheid, waarbij iedere bezoeker een testbewijs moet kunnen overleggen. Je kan testen bij ons in het pand en ontvang na 15 minuten de uitslag. Een testbewijs is gratis te verkrijgen door hier een afspraak te maken via testenvoortoegang.org.

๐—ž๐—ผ๐—บ๐˜ ๐—•๐—ถ๐˜‡๐˜‡๐—ฒ๐˜† ๐—ป๐—ผ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ฒ? Het antwoord op je vraag is JA! Naast Bizzey komt ๐—•๐—ผ๐—ธ๐—ผ๐—ฒ๐˜€๐—ฎ๐—บ optreden, gaan ALLE AREA'S open, draait niemand minder dan ๐—•๐—ถ๐—น๐—น๐˜† ๐—ง๐—ต๐—ฒ ๐—ž๐—ถ๐˜ in de club (dit is een 18+ area).

๐—›๐—ถ๐˜๐˜€, ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜€, ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐˜‡๐—ฒ, ๐—ฐ๐—น๐˜‚๐—ฏ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€, ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ'๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ-๐˜‚๐—ฝ. Iedereen wil HIER zijn op 19 maart! O.a. Bizzey komt live on stage ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ต๐—ถ๐˜๐˜€ ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐—ป bij Lampe voor een XXL-editie van ๐—ก๐—”๐—–๐—›๐—ง๐—ช๐—˜๐—ฅ๐—ž! Dus ๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ, ๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ, ๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐—ฝ, barman gooi die tap maar open want dit wordt ๐——๐—ฅ๐—”๐— ๐—”!

๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—Ÿ๐—˜ ๐—•๐—”๐—ž!

Bussen naar Bizzey!

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ผ ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป:
Lijn 1: Zwolle / Dalfsen / Wijthmen / Heino / Raalte
Lijn 2: Wijhe / Den Nul / Olst / Boskamp / Wesepe / Raalte
Lijn 3: Raalte / Heeten

Lijn 1:
20:00 uur - Zwolle, Station Zuid zijde t.h.v. Grand Cafรฉ Lubeck.
20:20 uur - Dalfsen, Station.
20:30 uur - Wijthmen, Parkeerplaats Restaurant de Mol.
20:45 uur - Heino, Marktstraat t.h.v. A.H..
ยฑ 21:00 uur - Raalte, Almelosestraat 2.

Lijn 2:
20:00 uur - Wijhe, Hubo Handelsweg.
20:10 uur - Den Nul, Rijksstraatweg x Holstweg.
20:20 uur - Olst, Kerk Kornet v. Limburg Stirumstraat X Aaldert Geertsstraat.
20:30 uur - Boskamp, Koekoeksweg x Eikelhofweg.
20:45 uur - Wesepe, Raalterweg v/h Meko.
ยฑ 21:00 uur - Raalte, Almelosestraat 2.

Lijn 3:
20:45 - Heeten
ยฑ 21:00 uur - Raalte, Almelosestraat 2

๐—”๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—บ 02:15 ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—Ÿ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ. ๐—๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ฏ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜.

Combineren met een diner

Speciaal voor gasten van onze evenementen hebben we een combi-ticket samengesteld met ons restaurant. Je krijgt een proeverij van de chef met het beste dat Bar & Bites te bieden heeft. Je kunt vanaf 16:00 tot aan het event terecht in ons restaurant en hebt zo een hele avond uit voor een zeer gereduceerd tarief. De combi-tickets vind je via de ticketknop.

Verjaardagsactie!

Alle tickets voor de verjaardagsactie zijn volledig vergeven en dus niet meer verkrijgbaar. Tickets die in 2021 zijn toegekend voor de verjaardagsactie blijven geldig voor de nieuwe NACHTWERK XXL met o.a. Bizzey.

Voorafgaand aan het event een activiteit doen? Dat kan natuurlijk ook!

Let op: Bij dit evenement geldt testen voor toegang. Dit betekent dat je een geldige, persoonsgebonden QR-code nodig hebt als bewijs van een negatieve coronatest, herstel of volledige vaccinatie in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Bij onverhoopte annulering van het event ontvang je automatisch toegang tot de volgende editie. Het aankoopbedrag wordt niet geretourneerd.