$contentImgFirst['alt']
Snollebollekes, OBZ, ROES, Feestdirecteuren (18+)
Datum Sat 05 Mar 2022
Tijd 21:00 - 02:00 uur
Leeftijd18+

3 zalen open, voor ieder wat wils!

Heen | 20:20 (Wijhe), 20:30 (Olst), 20:45 (Wesepe), 21:00 (Raalte)
Terug | 02:15 (Raalte)

Vanaf 21:00 Café Vosman, daarna door naar Heeten, 02:15 terug.

Niet in de rij staan voor munten en je spullen gegarandeerd veilig opbergen? Via onderstaande knop bestel je munten en kluisjes vooraf. Het tarief is exact hetzelfde als bij ons op locatie.

In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts. Zaterdag 5 maart staat gewoon in Raalte bij Lampe in de Fabriek!

Full line-up

Support act bij Snollebollekes is ROES. Ook de club beneden gaat open! De Feestdirecteur en de jongens van OBZ - bekend van Ik Ben Kachel - gaan je laten zuipen, kruipen en laten feesten tot je het verschil tussen links en rechts überhaupt niet meer weet.

Vanwege het nieuwe Lampe XXL-concept willen we dit event toegankelijk en groots maken. Om deze reden zijn de tickettarieven gewijzigd. Eerdere ticketkopers hebben een mail gehad welke via deze link na te lezen is.

Combineren met een diner

Speciaal voor gasten van onze evenementen hebben we een combi-ticket samengesteld met ons restaurant. Je krijgt een proeverij van de chef met het beste dat Bar & Bites te bieden heeft. Je kunt vanaf 16:00 tot aan het event terecht in ons restaurant en hebt zo een hele avond uit voor een zeer gereduceerd tarief. De combi-tickets vind je via de ticketknop.

Verjaardagsactie

Alle verjaardagstickets zijn volledig vergeven en dus niet meer verkrijgbaar.

Let op: Bij dit evenement geldt testen voor toegang (1G). Dit betekent dat je een geldige, persoonsgebonden QR-code nodig hebt als bewijs van een negatieve coronatest.