Veelgestelde vragen (FAQ)

m.b.t. onze events.

 • Ik ben mijn ov-kaart, trekker sleutel of tepelpiercing verloren bij Lampe. Wat nu?
  Alles wat wij Bij Lampe vinden op het terrein brengen wij naar onze muntenbalie. Hier kun je tijdens het event vragen of jou voorwerp is gevonden. Na het event kun je voor jou verloren voorwerp contact opnemen via marketing@bijlampe.nl . Deze mail zullen wij tijdens reguliere kantoortijden beantwoorden.

 

 • Ik wil graag naar een 16+ event toe, maar ik ben 15. Kom ik dan binnen?
  Nee. Het betreft een 16+ evenement. Je kunt het natuurlijk altijd aan de deur proberen. De beveiliger aan de deur heeft het laatste woord. Onze discotheek is in het algemeen een 18+ locatie. Dit zijn wij mede doordat de leeftijd voor alcoholgebruik ook 18+ is. Sommigen events zoals Nachtwerk (16+) en Teenage Party’s zijn hierop een uitzondering. Neem wel een ID-kaart mee (geen kopie/foto). Een geldig ID-bewijs is voor ons een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Zonder kom je niet binnen. Ook niet als je 55 bent. Gewoon meenemen.

 

 • Ik heb een ticket gekocht maar ik kan niet meer gaan. Kan ik mijn ticket retourneren?
  Nee, wij retourneren geen ticketgelden. Natuurlijk kan het zijn dat je niet meer in de gelegenheid bent om te komen doordat je ziek bent of doordat er iets aan je planning is gewijzigd. Voor ons is dit echter niet verifieerbaar en daarom voeren we een eenduidig ticketbeleid. Bij aankoop van je ticket ga je akkoord met dit beleid.

 

 • Kan ik mijn badjas bij jullie ophangen?
  Onze reguliere kapstokken zijn niet meer in gebruik. Sinds 2022 hebben wij ons pand voorzien van [aantal] kluisjes. Deze kluisjes kosten 2,- euro (muntstuk) per kluis. Deze kluisjes zijn bij reguliere avonden te gebruiken. Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van onze kluisjes bij club-events en feesten of partijen tenzij anders afgesproken. Vol = vol.

 

 • De toegang tot het pand is mij ontzegd ik ben het hier niet mee eens, wat kan ik doen?
  Dat is vervelend. Wij verzoeken je dan om een gepaste en gegronde mail te sturen naar info@bijlampe.nl Deze zullen wij tijdens reguliere kantoortijden beantwoorden.

 

 • Ik probeer contact met jullie op te nemen, maar dat lukt niet. Wat kan ik doen?
  Wij zijn tijdens reguliere kantoortijden het beste bereikbaar via info@bijlampe.nl . Buiten kantoortijden kun je ons het beste een DM sturen, zodat je snel een antwoord hebt.

 

 • Ik heb een ticket besteld, maar niet ontvangen. Wat kan ik doen?
  Waarschijnlijk heb jij je e-mailadres verkeerd ingevuld. Hopelijk heb je dit vroegtijdig geconstateerd, dan kun je een mail sturen naar marketing@bijlampe.nl

 

 • Mijn foto staat niet online of wil ik graag laten verwijderen.
  Bij het betreden van ons pand ga je akkoord met ons privacy beleid. Tijdens een event bij Lampe kunnen er foto’s gemaakt worden. Was jij niet fotogeniek genoeg of was onze fotograaf niet vakkundig genoeg. Dan is jou foto niet door onze kwaliteitsselectie gekomen. Deze foto kan ook niet opgevraagd worden. Wil jij toch jou online gekomen foto laten verwijderen. Dan kun je een mail sturen naar marketing@bijlampe.nl met een omschrijving van de betreffende foto.

 

 • Het lijkt mij leuk om te komen werken bij jullie, hoe kan ik contact met jullie opnemen?
  Wat leuk! Waarschijnlijk ben jij net zo’n feestbeest als ons! Je kunt ons een mail sturen naar info@bijlampe.nl met hierin jou contactgegevens. Zo kunnen wij contact met jou opnemen en geheel vrijblijvend een gesprek inplannen met jou.

 

 • Bij de entree zijn er spullen van mij in beslag genomen die ik graag weer terug wil.
  Ingenomen spullen zijn met een goede reden in beslag genomen. In beslag genomen spullen worden vernietigd.

 

 • Welke munten zijn bij jullie geldig?
  Onze geldige munten zijn wit en rond. Deze zijn voorzien van een donker groene rand en gegraveerd logo (Bij Lampe of De Leeren Lampe). Heb je nog paarse, zwarte, witte De Leeren Lampe munten. Dan ben je waarschijnlijk erg oud. Deze munten zijn helaas niet meer inwisselbaar.

 

 • Ik ben allergisch voor bier. Is dat erg?
  Ja.