Feesten en Partijen bij Lampe

Uw feest Bij Lampe 

Een feest bij Lampe in Raalte is een feest om nooit te vergeten. Samen met u nemen we alle wensen door en proberen we dit te vertalen in een passende offerte. We nemen daarna samen de offerte door en vertalen deze in een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om uw 50ste verjaardag, bruiloft of een jubilarissen feest. Wij denken graag met u mee.

Onze locatie 

Een bezoek aan Bij Lampe is meer dan de moeite waard, want naast onze centrale locatie tussen Zwolle en Deventer hebben we een hoop faciliteiten te bieden op het gebied van evenementen; denk hierbij aan die top DJ, een verlichte dansvloer, of misschien een typetje bij de entree. Daarnaast vullen wij uw event aan met de beste catering uit eigen huis. Bij Lampe beschikt over 8 verschillende zalen met elk hun eigen style. Van Skihut tot luxe club of wellicht een eigentijdse uitstraling in ons Brouwerscafé. De zalen beschikken over diverse functionaliteiten zoals een beamer, tv schermen en licht en geluid. Kortom wij hebben alles om uw feest of event tot een succes te maken.

Ons team

Ons team zal u en uw gasten tijdens deze dag volledig in de watten leggen, dat wil zeggen dat het aan niets zal ontbreken. Het belangrijkste is, dat u na afloop van deze dag over een aantal jaar nog steeds vol passie terugkijkt op een prachtig event, waar wij graag aan bijdragen.

Onze zalen zijn zowel variërend in grootte als in uitstraling waardoor wij voor ieder evenement de ideale locatie zijn. Wij beschikken over één grote zaal en zeven kleinere zalen.