Feesten & partijen

Uw feest Bij Lampe 

Een feest bij Lampe in Raalte is een feest om nooit te vergeten. Onze locatie ligt ideaal, namelijk centraal tussen de steden Zwolle en Deventer. Samen met u nemen we alle wensen door en proberen we dit te vertalen in een passende offerte. We nemen daarna samen de offerte door en vertalen deze in een onvergetelijke dag. Of het nu gaat om uw 50ste verjaardag, bruiloft of een jubilarissen feest. Wij denken graag met u mee en brengen het feest indien gewenst ook naar uw eigen locatie.

 

Onze locatie 

Een bezoek aan Bij Lampe is meer dan de moeite waard, want wij hebben heel veel te bieden op evenementen vlak, denk hierbij aan die top DJ, een verlichte dansvloer, of misschien een typetje bij de entree? Daarnaast vullen wij uw event aan met de beste catering uit eigen huis. Bij Lampe beschikt over 8 verschillende zalen met elk hun eigen style. Van Skihut tot luxe club of wellicht een eigentijdse uitstraling in ons Brouwers café. De zalen beschikken over diverse functionaliteiten zoals een beamer, tv schermen en licht en geluid. Kortom wij hebben alles om uw feest of event tot een succes te maken.

Ons team

Ons team zal u en uw gasten tijdens deze dag volledig in de watten leggen, dat wil zeggen dat het aan niets zal ontbreken. Het belangrijkste is, dat u na afloop van deze dag over een aantal jaar nog steeds vol passie terugkijkt op een prachtig event, waar wij graag aan bijdragen.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.