Huisreglement en voorwaarden

Voorwaarden voor bezoekers van onze events

  1. Het dragen van trainingspakken, deels of geheel, is niet toegestaan in de discotheek. Hoofddeksels dragen binnen het pand zijn op reguliere discotheekavonden niet toegestaan.
  2. Evenementen bij Lampe zijn in principe 18+, tenzij dit duidelijk anders wordt aangegeven. Uitzonderingen zijn er voor o.a. NACHTWERK en de Teenage Party’s. Voor 16+ evenementen, zoals NACHTWERK, geldt dat we alleen kunnen garanderen dat je binnenkomt als je ook daadwerkelijk 16 jaar of ouder bent.
  3. Bij het betreden van onze locatie ga je ermee akkoord dat we foto’s maken en dat we zowel de geposeerde als de sfeerfoto’s mogelijk gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals plaatsing op social media.
  4. Het kunnen tonen van een ID-kaart is verplicht.
  5. Wij hanteren een zero tolerance-beleid aangaande soft- en harddrugsgebruik. Gebruik en bezit van deze middelen leidt tot een locatieverbod en ook wordt de politie direct ingelicht.
  6. Het bezit van wapens of andere voorwerpen waarmee mensen verwond zouden kunnen worden leidt tot een locatieverbod en direct ingrijpen van de politie. Hier valt ook glaswerk, zoals parfum, onder.
  7. Tenzij anders aangegeven kan je met een geldig ticket tot 00:00 uur naar binnen. Na dit tijdstip kan je de toegang worden geweigerd.
  8. Overmatig drankgebruik of wangedrag kan ook leiden tot het weigeren van de toegang of in ernstige gevallen een locatieverbod.
  9. Bij aankoop van je ticket ga je ermee akkoord dat ticketgelden in geen geval teruggeboekt worden. Bij verplaatsing van een evenement blijft jouw kaartje geldig voor de volgende editie.