Vergaderen

U heeft ons gevonden, wat fijn. Vergaderen in Overijssel? Wij maken graag kennis met u. Het (mede) organiseren van evenementen is voor ons een feest op zich.

Bij Lampe is gevestigd in het gastvrije Raalte tussen de grote steden Deventer, Zwolle en Enschede. Wegens onze goede ligging aan de rand van de provinciale weg is de bereikbaarheid erg goed.

Uw congres, vergadering, presentatie of bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. De mogelijkheden van ons gebouw zijn eindeloos: 6 verschillende ruimtes, professionele kennis van techniek en horeca. Wij denken graag met u mee en nemen desgewenst (een deel van) de organisatie uit handen.

Vergader en congreslocatie Overijssel

Organiseert u binnenkort een grote personeelsvergadering, congres, presentatie, team building, workshop of seminar? Zowel De Fabriek' (1000 plaatsen) als de 'Theaterzaal' (600 plaatsen) zijn de perfecte ruimtes voor grote groepen vanwege de theateropstelling en uitgebreide technische faciliteiten.

Voor kleinere groepen bieden wij de 'Brouwerszaal' (200 plaatsen), de 'Club Light' (300 plaatsen),  het 'Theatercafé' (100 plaatsen).Dit zijn kleine sfeervolle zalen waarbij we geen vaste opstelling kennen. Wij denken graag mee over de beste opstelling voor het evenement. In deze zalen zitten geen vaste installaties, maar dit kunnen we uiteraard verzorgen.

 

Zakelijke bedrijfsfeesten Overijssel

Een afscheidsreceptie voor uw relaties of juist een eindejaar feest of zomerborrel voor uw medewerkers? Met onze ervaring in organisatie van evenementen en contacten met vele artiesten, kunnen wij u de volledige organisatie uit handen nemen. Een live band, spetterende feest band, typetjes, artiesten of een compleet themafeest met passende aankleding, belichting en een Hollands drankassortiment. Uw wensen en ideeën vetalen we naar het feest dat u in gedachten heeft.

De combinatie van zakelijke ontmoetingen in een sfeervolle ambiance. Een kwalitatief uitermate goede keuken maakt dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van uw meeting Wij verzorgen uw gasten met onze gastvrijheid en service op hoogstaand niveau. Wij voldoen op alle fronten aan uw verwachtingen en die van uw gasten. Kortom wij zorgen voor een geslaagde meeting.

Hebben wij uw interesse aangewakkerd? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons mailen via ons e-mailadres info@bijlampe.nl of u kunt ons telefonisch bereiken op 0572-35 58 55