Vergaderen in Raalte

VERGADEREN IN RAALTE

Vergaderen? Bij Lampe is de ideale locatie met alle faciliteiten voor uw zakelijke meeting of meerdaagse conferenties. Hiervoor hebben wij, afhankelijk van uw specifieke wensen, diverse zalen en arrangementen beschikbaar. Wij bieden daarnaast verschillende catering mogelijkheden aan zoals koffie/thee, lunch en diner bij uw vergadering of event. Bij ons kunt u terecht voor een maatwerkoplossingen; of uw zakelijke event nou groot is of klein.

ONZE ZALEN:

Voor zowel grote als kleine groepen beschikt Bij Lampe over verschillende zalen. Deze zalen zijn mooi aangekleed en kunnen naar wens en of thema worden aangepast voor uw zakelijke event.

Bij Lampe is ook geschikt voor toespraken voor condoleance, bruiloften, jubileums of (thema)feesten. Het mooie pand is gevestigd in het gastvrije Raalte tussen de grote steden Deventer, Zwolle en Almelo.

Wegens onze goede ligging aan de rand van de provinciale weg is de bereikbaarheid tussen Enschede, Zwolle en Deventer erg goed.

Denkt u tijdens de vergadering aan ontspanning of teambuilding? Wij bieden u en uw team een activiteit aan om heerlijk na de vergadering te kunnen ontspanning of als break om daarna de concentratie weer op te kunnen pakken.

WIJ BESCHIKKEN OVER:

  • Gratis wifi
  • Goed geluidinstallatie
  • Microfoon(draadloos en met draad)
  • Verschillende vergader opstellingsmogelijkheden
  • Overvloed aan parkeerplaatsen

De Leeren Lampe biedt u de mogelijkheid om uw zakelijke meeting uit te breiden met een lunch of een lunchbuffet met koffie/ thee/ water tijden de vergadering.

WIJ BESCHIKKEN OVER VERGADERRUIMTES VANAF 5 PERSONEN TOT 300+ PERSONEN.

Vraag direct een offerte aan ?