$contentImgFirst['alt']
Theaterzaal
CapaciteitTot max. 800 gasten
MindervalidenDe zaal is begaanbaar voor mindervaliden en invalidentoilet is aanwezig
PrijsZaalhuur € 250,00 per dagdeel
BereikbaarheidBevindt zich op begane grond
All-in feest vanaf€35,00
All-in dranken€ 23,50

Het mooie pand van Bij Lampe is gevestigd in het gastvrije Raalte tussen de grote steden Deventer, Zwolle en Enschede. Wegens onze goede ligging aan de rand van de provinciale weg is de bereikbaarheid erg goed, ook vanuit omliggende dorpen als Heino, Wijhe, Olst en Heeten. U kunt een zaal huren voor kleine, intieme diners, maar ook voor feestavonden tot middelgrote beurzen en congressen. Onze zalen zijn zowel variërend in grootte als in uitstraling waardoor wij voor ieder evenement de ideale locatie zijn en daarnaast beschikken we over een grote zaal en zes andere zalen. Omdat wij geen vaste opstellingen kennen, denken wij graag mee met onze opdrachtgevers over de beste opstelling voor het evenement.

Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen in een rustige omgeving middenin Raalte. De zaal is voorzien van vele moderne faciliteiten voor een professionele vergadering. Er kan gebruik gemaakt worden van o.a. de geluidsinstallatie, beamers en een draadloze microfoon. De Theaterzaal biedt u een sfeervolle ambiance waarin gasten met onze gastvrijheid en service op hoogstaand niveau goed worden verzorgd. Wij voldoen op alle fronten aan uw verwachtingen en die van uw gasten. Kortom wij zorgen voor een geslaagde meeting. Wij hebben verschillende vergader arrangementen voor u samengesteld , waarin u combinaties kunt maken met diverse lunchmenu's en diner menu's.

Particuliere evenementen

Particuliere gasten heten wij van harte welkom en verrassen wij graag met de vele mogelijkheden die wij bieden. De mooiste dag van je leven: je bruiloft,  je verjaardag , een diner, of een jubileum? Wij zullen ervoor zorgen dat alles tot in detail wordt verzorgd. Uw gasten worden niet alleen geëntertaind, maar er zijn ook leuke activiteiten en shows die wij kunnen toevoegen aan de invulling van het feest. Het feest wordt prachtig aangekleed met de lekkerste gerechten en hapjes. Samen wordt afgestemd hoe de doelen gerealiseerd kunnen worden. Er wordt goed doorgevraagd over het doel van het feest om deze zo optimaal mogelijk te laten slagen. Door de gastvrije opstelling wordt de gelegenheid zo persoonlijk mogelijk gemaakt.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan