FAQ

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Heb je daarna nog geen antwoord op jouw vraag, neem dan contact met ons op.

Algemene voorwaarden 

Privacyverklaring

Zeker. Onderweg naar de muntenbalie loop je zo tegen een groot aantal kluisjes aan. Neem een munt van € 2,- mee zodat je niet eerst hoeft te wisselen!

Is dat een vraag? Tuurlijk kan dat! Neem snel contact met ons op en dan sta jij binnenkort misschien wel te shinen in de vetste club van het land.

Nee, tenzij de beveiliger anders beslist kom je niet binnen. Onze discotheek is in het algemeen een 18+ locatie. Dit zijn wij mede doordat de leeftijd voor alcoholgebruik ook 18+ is. Sommige events – zoals Nachtwerk (16+) – zijn hierop een uitzondering. Neem bij alle evenementen een geldig identiteitsbewijs mee (geen kopie/foto). Dit kan een paspoort, ID-kaart of rijbewijs zijn. Zonder kom je niet binnen. Ook niet als je 55 bent of enkel grijze haren hebt. Gewoon meenemen.

Buiten kantoortijden kan je ons het beste een DM sturen, zodat je snel een antwoord hebt. Wij zijn tijdens reguliere kantoortijden het beste bereikbaar via info@bijlampe.nl

Nee, wij retourneren geen ticketgelden. Natuurlijk kan het zijn dat je niet meer in de gelegenheid bent om te komen doordat je ziek bent of doordat er iets aan je planning is gewijzigd. Voor ons is dit echter niet verifieerbaar en daarom voeren we een eenduidig ticketbeleid. Bij aankoop van je ticket ga je akkoord met dit beleid.

Op de website van onze ticketprovider staat een handige tool waarmee je zelf je tickets opnieuw kan opvragen. Klik hier om je tickets via deze pagina op te vragen.

Alles wat wij bij Lampe vinden op het terrein brengen wij naar onze muntenbalie. Hier kan je tijdens het event vragen of jouw voorwerp is gevonden. Na het event kan je met een detaillistische beschrijving van het door jou verloren voorwerp contact opnemen via marketing@bijlampe.nl

Bij het betreden van ons pand ga je akkoord met ons privacy beleid en de algemene voorwaarden. Tijdens een event bij Lampe kunnen er foto’s gemaakt worden. Was jij niet fotogeniek genoeg of was onze fotograaf niet vakkundig genoeg? Dan is jouw foto waarschijnlijk niet door de selectie gekomen. Deze foto kan ook niet opgevraagd worden. Wil jij toch een online gekomen foto laten verwijderen? Dan kan je een mail sturen naar marketing@bijlampe.nl met een omschrijving van de betreffende foto. De marketingafdeling zal hierop overwegen of de foto online blijft staan of wordt verwijderd.

Onze geldige munten zijn wit en rond. Deze zijn voorzien van een donker groene rand en gegraveerd logo van Bij Lampe of De Leeren Lampe. Heb je nog paarse, zwarte of witte munten? Dan ben je waarschijnlijk zeer old school. Deze munten zijn helaas niet meer inwisselbaar.

Ja.