Welkom bij Bij Lampe!

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw bedrijfsevenement? Zoek niet verder! Bij Lampe biedt diverse zalen en arrangementen aan om aan al jouw wensen te voldoen. Of je nu een skihut, brouwerszaal, brouwerscafé, bar of bites zoekt, wij hebben de ideale eigenzaal voor jouw event.

Bij Lampe gaat verder dan alleen de zaal. Wij streven ernaar om jou en je collega’s een onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom bieden wij  tijdens evenementen ook een VIP-arrangementen aan, zodat je optimaal kunt genieten van je event. Van exclusieve lounge-ruimtes tot persoonlijke bediening, wij regelen alles tot in de puntjes.

Wil je je collega’s trakteren op een geweldige avond? Onze event tickets met munten zorgen voor een vlotte en zorgeloze ervaring. Hiermee hebben je collega’s de vrijheid om te genieten van heerlijke drankjes en hapjes gedurende de avond.

Bij Lampe staat garant voor professionaliteit, flexibiliteit en een hoogwaardige service. Ons ervaren team denkt graag met je mee en samen bekijken we de mogelijkheden om jouw bedrijfsevenement tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Bij Lampe voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren.